Folkdansarna i Mariedalskyrkan

2016-12-12 00:00
  • Uppdaterad: 2017-02-05 19:13

Folkdansarna avslutade sitt verksamhetsår med den traditionella samlingen i Mariedalskyrkans samlingssal hos Maths o Kerstin.Där vankades gröt o skinka samt kaffe o hembakad kaka.En stunds dans hann vi också med innan den stämningsfulla avslutningen till tonerna av Nu tändas tusen juleljus.

Den 15 december hade vi årets sista uppvisning För invandrarna som går på SFI för att lära sig svenska.Dessa människor kommer från länder som är- tror jag- mycket mer kulturellt intresserade än vad vi svenskar är och visar sin entusiasm med starka applåder och hejarop.

För övrigt har vi under hösten tränat på som vanligt dansat ,skrattat o haft roligt.Något som gläder oss alla i laget är att vi har fått sex stycken nya entusiastiska dansare till vårat gäng.Det bådar ju gott inför sommarens uppvisningar. Nättraby Hembygdsförening har redan bokat oss till Midsommarafton 2017.

Vi tackar alla våra dansare för det gångna året och ser fram emot nästa termin som börjar den 15 januari.OBS-Vi har plats för fler dansare om intresse finns.

Skribent: Sonja o Rune