Hoppa till sidans innehåll

Folkdansarna i Mariedalskyrkan

12 DEC 2016 00:00
  • Uppdaterad: 05 FEB 2017 19:13

Folkdansarna avslutade sitt verksamhetsår med den traditionella samlingen i Mariedalskyrkans samlingssal hos Maths o Kerstin.Där vankades gröt o skinka samt kaffe o hembakad kaka.En stunds dans hann vi också med innan den stämningsfulla avslutningen till tonerna av Nu tändas tusen juleljus.

Den 15 december hade vi årets sista uppvisning För invandrarna som går på SFI för att lära sig svenska.Dessa människor kommer från länder som är- tror jag- mycket mer kulturellt intresserade än vad vi svenskar är och visar sin entusiasm med starka applåder och hejarop.

För övrigt har vi under hösten tränat på som vanligt dansat ,skrattat o haft roligt.Något som gläder oss alla i laget är att vi har fått sex stycken nya entusiastiska dansare till vårat gäng.Det bådar ju gott inför sommarens uppvisningar. Nättraby Hembygdsförening har redan bokat oss till Midsommarafton 2017.

Vi tackar alla våra dansare för det gångna året och ser fram emot nästa termin som börjar den 15 januari.OBS-Vi har plats för fler dansare om intresse finns.

Skribent: Sonja o Rune

Hamboringen 40 år
Hamboringens Jubiléumskommitté har börjat jobba med förberedelserna inför jubiléet.
Lördagen den 23/11 2019 blir det danskavalkad och fest.
Mer information kommer senare.

Jubiléumskommittén
Helén Agnesson

 

 

 

 

Postadress:
DF Hamboringen - Danssport
Carina Magnusson, Box 24
37221 Ronneby

Kontakt:
Tel: +46 455-260 60
E-post: This is a mailto link

Se all info