Hoppa till sidans innehåll

Svenska Danssportförbundet


Vi påminner om att anmäla föreningen till DSF:s förbundsmöte den 17 april samt att skicka in fullmakter för ombuden. Sista dag för anmälan och insändande av fullmakt har förlängts t o m den 12 april.
 
Här lägger vi löpande upp information angående utvecklingen av Coronaviruset och vad det kommer att innebära för DSF.
 
Välkommen till en digital träff dagen efter Förbundsmötet, 18 april från kl 9:00-12.45 Anmäl er senast 12 april.
 
Nu är anmälan till förbundsmötet öppen. Sista anmälningsdag är 10 april. Mötet kommer som förra året att ske via Easymeet.
 
WRRC har meddelat att de flyttar fram datumen för BW online WC-tävlingarna som är planerade två veckor framåt. Se datumen nedan.
 

Antidoping Sverige

(2021-03-22 09:46)
Sedan 1 januari 2021 är det Antidoping Sverige som tagit över som Sveriges Nationella Antidopingorganisation (NADO).
 
Är du elitidrottare som är intresserad av ekonomi och vill förbereda dig för livet efter idrottskarriären? Mittuniversitetet ger dig ett riktigt smashläge nu! Läs kursen Företagsekonomi för elitidrottare, 30 hp.
 
Torsdagen 11 mars klockan 19.00 kommer DSF hålla i en digital föreläsning om motivation för tränare som tränar tävlingsdansare.
 
Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) och Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) erbjuder unika möjligheter att studera på högskola, samtidigt som du som elitidrottare kan satsa vidare på din idrott.
 
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Svenska Danssportförbundet.
 
LOK-stödsansökan för hösten 2020 ska vara inne senast 25 februari. Ni ansöker på er förenings IdrottOnline-sida. Även föreningar som inte haft några aktiviteter alls pga corona kan göra en ansökan.
 
Elite dance Spring trophy som skulle genomföras 13 mars kommer tyvärr behövas ställas in pga rådande restriktioner.
 

S-klass stängs

(2021-02-10 11:08)
Förbundsstyrelsen har beslutat att stänga S-klasserna i Bugg då S-klasserna inte kunnat ombildats pga av att få ranking-grundande tävlingar kunnat genomföras det senaste året.
 
På grund av pandemin och fortsatta restriktioner om tävling kommer vårens BRR-tävlingar som var planerade i mars att flyttas fram till maj.
 
DSF har arbetat fram en ny stadgemall för föreningar. Nu bjuder vi in till en informationsträff, tisdag 9 februari kl 19.00, där vi presenterar mallen.
 

 

 

 

 

Postadress:
DF Hamboringen - Danssport
Carina Magnusson, Box 24
37221 Ronneby

Besöksadress:
Intagsvägen 3
37146 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kassor@hamboringen.s...

Se all info