Hoppa till sidans innehåll

Julglimten….

04 DEC 2021 23:07
  • Uppdaterad: 05 DEC 2021 08:08

- En jultidning från förr. Här kommer en specialutgåva.

 
Omständigheterna gjorde att kursstarterna försenades. Redan närmar sig kursavslutningarna och faktiskt lackar det mot jul . Jag tror att det var mycket viktigt att komma i gång och styrelsen är mycket glad för att så många har kommit tillbaka. Faran är inte över, pandemin fortgår och strängare restriktioner kan förväntas t ex vaccinationsbevis i större utsträckning. Men vi hoppas på det bästa och planerar för en vårtermin med ”prova på dag” den 8 januari och kurstart 17 januari. Kursprogram och program för ”prova på dagen” hittar ni på hemsidan och anslagstavlorna i Danssmedjan 1 och 2 där det också finns exemplar utlagda.
 
Årsmötet äger rum lördagen 26 februari 2022 kl 10:00 i Danssmedjan 1. Kallelse och dagordning skickas ut i mitten av januari. Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 29 januari 2022. Reservera tiden redan nu.
 
Det är en utmaning att nå nya ”kunder”. Vi behöver allas hjälp med marknadsföring, och ni som har intresse och känner er manade att bli dansledare, hör av er. Dansledare och danslokaler är grundbulten för vår verksamhet . Hur vi förnyar oss och möter framtidens efterfrågan på dans är också avgörande . Så välkomna med förslag.
 
Vi söker också en redaktör för den tidning som vi brukar ge ut och som vi anser vara av betydelse.
 
Avslutningarna sker enligt önskemål i de olika dansgrupperna, och i dansledarnas regi. Styrelsen avdelar föreningsmedel för faktisk kostnad upptill max 30 kr per deltagare.
 
Styrelsen tackar dansledare och övriga funktionärer för det arbete ni utför och alla dansare för att ni vill dansa och ha roligt hos oss och önskar
 
God Jul & Gott Nytt År
 
Ordförande
Skribent: Bengt-Göran Lexhagen

 

Postadress:
DF Hamboringen - Danssport
Carina Magnusson, Box 24
37221 Ronneby

Besöksadress:
Intagsvägen 3
37146 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 045526060
E-post: kassor@hamboringen.s...

Se all info